Wat doen we?

Leerlingen die problemen ervaren met een bepaald vak kunnen bij de vlinderleerkracht terecht voor extra uitleg en remediëring. De vlinderleerkracht biedt ook tijdens de lessen -op vraag van de vakleerkracht- ondersteuning.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Als je moeilijkheden hebt met een bepaald vak of een bepaald hoofdstuk mag je steeds een afspraak maken. Wanneer je een aantal lessen gemist hebt, kan je ook langskomen voor extra uitleg. Daarnaast kan het zijn dat er in overleg met de vakleerkracht beslist wordt om een leerling gedurende een bepaalde periode bij te werken. De leerling krijgt dan intensieve ondersteuning (meerdere uren per week) om de achterstand weg te werken.

Waar vind je ons?

De vlinderleerkracht deelt een lokaal samen met de zorgleerkracht op de eerste verdieping van blok 1 in de Hospitaalstraat ( naast het P.O. –lokaal). Zij is op school tot 17u05.

Hoe te bereiken?

Door te telefoneren naar de school (03/780.51.23) en te vragen naar Sara Huyghe. Je kan natuurlijk ook persoonlijk langskomen. Leerlingen mogen steeds langskomen tijdens de middagpauze of na schooltijd (tot 17u05).