• De ervaring van de school in het opleiden van verpleegkundigen begon in 1909. Steeds is er gewerkt aan een kwaliteitsvolle opleiding die de vernieuwing in het werkveld op de voet volgt.
  • De school maakt deel uit van een samenwerkingsverband met de hoge school Odisee, verschillende centra voor volwassenonderwijs (CVO) en 4 ander HBO5 scholen verpleegkunde: St Augustinus in Aalst, Benedictuspoort in Gent en Sint Guido in Anderlecht. De samenwerking zorgt dat kennis, ervaring en diensten worden gedeeld waarmee de kwaliteit van de school toeneemt.
  • Odisee campus Sint-Niklaas biedt een moderne infrastructuur met in elk lokaal Wi-Fi en toegang tot de nieuwste media. In de bibliotheek vind je de nodige literatuur voor je opleiding, je kan er de computers gebruiken en er is toegang tot het internet. Er is een restaurant waar je aan democratische prijzen warme en koude maaltijden kan bestellen Je kan er ook je meegebrachte lunchpakket nuttigen.
  • Het skillslab is recent bijgebouwd en leent zich uitstekend voor het inoefenen van vaardigheden. Je krijgt de kans om, in een bijna echte situatie met gebruik van simulanten, je verpleegkundige taken onder de knie te krijgen. Docenten met de nodige ervaring in het werkveld staan je individueel bij.